Häng med på Öresundsregionens bästa fastighetsmingel med Jalle Olsson & Co – anmäl dig till Real Estate Øresund den 8 februari 2024

Mera och bättre mingel direkt efter Real Estate Øresund, hur skapar vi det? Vi låter musik- och fastighetsbranschen mötas genom att inleda och avsluta minglet med Malmömusik med Jalle Olsson & Co. Musiken startar strax innan kl 17 och vad kan passa bättre än att inleda med “Alltid hemma i Malmö stad“? Anmäl dig till Øresundsinstituttets samhällsbyggnadskonferens Real Esate Øresund den 8 februari i Malmö och var med på minglet.

Jarl Olsson var med och skapade det som idag är Catella Corporate Finance i Malmö och var under 25 år dess vd. Numera är han senior partner. Men det är inte bara fastighetsaffärer som sysselsätter Jalle Olsson. Han är även välkänd i Malmös musikkretsar. I början av 1980-talet var han trummis i Wilmer X. Därefter han gjort sig känd bl.a. som sångare i The Buckaroos och med egna bandet Jalle Olsson & Co.


Real Estate Øresund är samhällsbyggarnas och fastighetsbranschens egen konferens som ger dig den senaste kunskapen om fastighetsmarknaden och konjunkturen i Skåne, Sverige och Danmark.

Vi blickar även framåt och lär oss mer om den kommande Fehmarn Bält-tunneln och utbyggnaden av infrastruktur i södra Sverige och Danmark.

Vårt andra tema handlar om statens, regionernas och kommunernas fastighetsägande och byggplaner i Skåne. En nyhet är att vi satsar på mer mingel och mötesmöjligheter. Utöver kaffepauser och lunchen etablerar vi en utökad mötesplats och mingel direkt efter konferensens avslutning. Trots att inflationen är hög väljer vi att ha en oförändrad deltagaravgift för att markera Øresundsinstituttets stora engagemang i samhällsutvecklingen. Inom den närmaste tiden kommer vi att presentera talarna och det kompletta konferensprogrammet.


Anmäl dig här

Datum: 8 februari 2024 
Tid: 9.00-17.00 med efterföljande mingel 17.00 – 18.00 med musik av Jalle Olsson & Co
Registrering: från kl. 08.15
Plats: Quality Hotel View, Hyllie, Malmö

Deltageravgift: 4.995 SEK / 3.595 DKK per person exkl. moms. Øresundsinstituttets medlemmar deltar med två personer kostnadsfritt och för ytterligare deltagare är medlemspriset 2.495 SEK respektive 1.795 DKK per person exkl. moms.


PROGRAM

KONJUNKTURLÄGET
Danske Banks cheføkonom Las Olsen och Swedbanks seniorekonom Pernilla Johansson ger oss en aktuell bild av konjunkturläget i Danmark, Skåne och Sverige i en tid där det inte bara är inflationen och ränteläget som förändrats kraftigt.

FASTIGHETSMARKNADEN
Peter Winther är vd och partner (MRICS) på Colliers i Danmark och Fredrik Dackheden är partner på Catella Corporate Finance i Malmö. De kommer att ge en aktuell bild av fastighetsmarknaden i Danmark och Sverige med fokus på Köpenhamn, Malmö, Lund och Helsingborg.

Moderator: Trine Grönlund

Fler talare presenteras inom kort


Arrangör 
Øresundsinstituttet
www.oresundsinstituttet.org

Kontaktperson
Anne Slot Einarsson
anne.slot.einarsson@oresundsinstituttet.org
+46 (0) 703 05 60 25