Medarbetare

Jenny Andersson

Jenny Andersson

biträdande chef och senioranalytiker

Jenny arbetar som biträdande chef och senioranalytiker på Øresundsinstituttet och har det övergripande ansvaret för planering av alla analysprojekt. Hon har en pol.mag-examen med statsvetenskaplig inriktning från Lunds universitet och bevakar särskilt fastighets- och infrastrukturfrågor.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 703 05 60 22

Finn Möller

Finn Möller

analytiker och reporter

Finn arbetar som analytiker på Øresundsinstituttet och reporter på News Øresund. Han har en cand.scient.pol. masterexamen vid Köpenhamns universitet samt en fil. kand i statsvetenskap vid Lunds universitet där han även har studerat nationalekonomi. Finn kommer närmast från ett arbete som näringslivsutvecklare i Hässleholms kommun.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 (0) 703 05 63 01

Anna Palmehag

Anna Palmehag

senioranalytiker och reporter

Anna arbetar som senioranalytiker på Øresundsinstituttet och reporter på News Øresund. Hon har en fil mag-examen i etnologi från Lunds universitet och en journalistexamen från Skurups folkhögskola och bevakar särskilt gränsregionala och nordiska frågor.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 703 05 60 72

Presskontakt

Johan Wessman
vd
mobil +46 702 52 32 41
johan.wessman(at)oresundsinstituttet.org
Ladda ner pressbild

Jenny Andersson
biträdande chef och senioranalytiker
mobil +46 703 05 60 22
jenny.andersson(at)oresundsinstituttet.org

Maila oss

Øresundsinstituttets medarbetare nås på följande mailadresser:
förnamn.efternamn
@oresundsinstituttet.org

Du kan även mejla oss på info (at) oresundsinstituttet.org så ser vi till att rätt person får ditt meddelande.

Anne Slot Einarsson

Anne Slot Einarsson

sekretariatskoordinator/PA

Anne arbetar som koordinator och PA på Øresundsinstituttet med inriktning mot medlems-, nätverks- och informationsfrågor samt konferensen Real Estate Øresund. Anne har en fil. mag. examen i dansk og kulturformidling vid Köpenhamns universitet samt en mini MBA från Aros Business Academy och har erfarenhet av arbete vid flera danska fonder.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 (0) 703 05 60 25

Henrik Smångs

Henrik Smångs

analytiker och reporter

Henrik arbetar som analytiker på Øresundsinstituttet och reporter på News Øresund. Han har läst en master i statsvetenskap från Göteborgs universitet och har en kandidatexamen i praktisk filosofi, politik och ekonomi vid Lunds universitet. Han har även läst journalistutbildningen vid Skurups folkhögskola och har därefter arbetat som reporter vid flera svenska dagstidningar, nu senast Helsingborgs Dagblad.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 703 056 023

Johan Wessman

Johan Wessman

vd och chefredaktör

Johan arbetar som vd på Øresundsinstituttet och är ansvarig utgivare för News Øresund. Han har en fil.kand-examen i företagsekonom vid Lunds universitet och var under 20 år verksam som journalist på Sydsvenska Dagbladet i Malmö och Lund.
kontor +46 40 30 56 30
mobil +46 702 52 32 41

Malin Bisander

Malin Bisander

översättare

Malin är frilansöversättare. Med basen i Aalborg översätter hon nyheter och analyser från svenska till danska åt Øresundsinstituttet. Hon har en Bachelor i Languages and International Business Communication vid Aalborgs Universitet. Malin har tidigare arbetat vid Aalborgs Universitet.

Susanne Ove

Susanne Ove

översättare

Susanne är frilansöversättare. Med basen i Odense översätter hon nyheter och analyser från svenska till danska åt Øresundsinstituttet. Hon har en erhvervssproglig diplomexamen och arbetar med översättning och korrekturläsning åt bland annat media och bokförlag och har tidigare bland annat arbetat åt danska TV 2.

Ola Isaksson

Ola Isaksson

redigerare och reporter

Ola är frilansjournalist och kommer att arbeta med redaktionellt innehåll åt Øresundsinstituttets nyhetsbyrå News Øresund. Han är utbildad fil.mag i ekonomisk historia och är erfaren journalist. Idag kombinerar han arbetet som universitetsadjunkt vid Journalistutbildningen vid Lunds universitet med verksamheten i ett eget medieföretag.

Följ oss