Möt danska och svenska experter om fastighetsmarknaden i Köpenhamn, Malmö, Lund och Helsingborg – anmäl dig till Real Estate Øresund den 8 februari 2024

Anmäl dig till Øresundsinstituttets konferens Real Estate Øresund den 8 februari 2024 i Malmö och få den senaste bilden av läget på fastighetsmarknaden i Köpenhamn, Malmö, Lund och Helsingborg

Øresundsinstituttets samhällsbyggnadskonferens Real Estate Øresund tar hjälp av två av de bästa experterna i Öresundsregionen för att ta tempen på en fastighetsmarknad som har präglats av kraftigt höjda räntor men som nu ser tecken på en vändning nedåt.

Peter Winther är vd och partner (MRICS) på Colliers i Danmark och Fredrik Dackheden är partner på Catella Corporate Finance i Malmö. De kommer att ge en aktuell bild av fastighetsmarknaden i Danmark och Sverige med fokus på Köpenhamn, Malmö, Lund och Helsingborg.


Real Estate Øresund är samhällsbyggarnas och fastighetsbranschens egen konferens som ger dig den senaste kunskapen om fastighetsmarknaden och konjunkturen i Skåne, Sverige och Danmark.

Vi blickar även framåt och lär oss mer om den kommande Fehmarn Bält-tunneln och utbyggnaden av infrastruktur i södra Sverige och Danmark.

Vårt andra tema handlar om statens, regionernas och kommunernas fastighetsägande och byggplaner i Skåne. En nyhet är att vi satsar på mer mingel och mötesmöjligheter. Utöver kaffepauser och lunchen etablerar vi en utökad mötesplats och mingel direkt efter konferensens avslutning. Trots att inflationen är hög väljer vi att ha en oförändrad deltagaravgift för att markera Øresundsinstituttets stora engagemang i samhällsutvecklingen. Inom den närmaste tiden kommer vi att presentera talarna och det kompletta konferensprogrammet.


Anmäl dig här

Datum: 8 februari 2024 
Tid: 9.00-18.00 inklusive efterföljande mingel (konferenstid 09.00 – 17.00)
Registrering: från kl. 08.15
Plats: Quality Hotel View, Hyllie, MalmöTalare presenteras löpande

KONJUNKTURLÄGET
Danske Banks cheføkonom Las Olsen och Swedbanks seniorekonom Pernilla Johansson ger oss en aktuell bild av konjunkturläget i Danmark, Skåne och Sverige i en tid där det inte bara är inflationen och ränteläget som förändrats kraftigt.

FASTIGHETSMARKNADEN
Peter Winther är vd och partner (MRICS) på Colliers i Danmark och Fredrik Dackheden är partner på Catella Corporate Finance i Malmö. De kommer att ge en aktuell bild av fastighetsmarknaden i Danmark och Sverige med fokus på Köpenhamn, Malmö, Lund och Helsingborg.

Moderator: Trine Grönlund

Fler talare presenteras inom kort

Arrangör 
Øresundsinstituttet
www.oresundsinstituttet.org

Kontaktperson
Anne Slot Einarsson
anne.slot.einarsson@oresundsinstituttet.org
+46 (0) 703 05 60 25