Nya datum för Øresundsinstituttets dansk-svenska nätverksmöten

Øresundsinstituttets dansk-svenska nätverksmöten i våren flyttas fram i tiden på grund av den pågående coronapandemin i enlighet med beslut och rekommendationer från danska och svenska myndigheter.

Hittills har följande datum för nätverksmöten lagts in i kalendern:

26 augusti – dansk-svensk debatt på Bloxhub i Köpenhamn: ”Future of work” – hur designar vi framtidens arbetsplats med hänsyns till corona och klimatkris. Hybridmöte med 35 personer på plats och livesändning på YouTube.

20 oktober – Seminar “Øresundspendlerne, covid-19 og skatteregler” med Øresunddirekt og Øresundsinstituttet. Deltagande sker via livestream på Facebook och YouTube – länk bifogas efter anmälan. Mötet hålls på Residenset i Malmö men på grund av restriktionerna i samband med covid-19 kan endast arrangörer och talare vara på plats. Klicka här för anmälan

Aflyst: 23 oktober – jubileumskonferens på Köpenhamns universitet med anledning av Öresundsbrons 20-årsjubileum. Ett samarbete mellan Øresundsinstituttet, Københavns Universitet och Centrum för Øresundsstudier vid Lunds universitet. Grundet corona udskydes konferencen desværre på ubestemt tid.  Læs om konferencen og jubilæumsbogen her

3 November – dansk-svenskt nätverksmöte på Sveriges ambassad i Köpenhamn: vi presenterar Øresundsinstituttets ”State of the Region 2020” – analys av samarbetet över Öresund.

4 februari 2021 – Real Estate Øresund i Malmö: mötesplatsen för regionens samhällsbyggare.