Följ med på Øresundsinstituttets bussresa till Folkemødet på Bornholm den 17 juni

Folkemødet är Danmarks motsvarighet till Almedalsveckan. Den danska demokratifestivalen arrangeras i år torsdag-söndag 16-19 juni i den idylliska byn Allinge på Bornholm. För dig som är intresserad av dansk politik och danska organisationer är det ett bra tillfälle att få ökad kunskap och nya kontakter.

För att göra det möjligt för fler svenskar att besöka Folkemødet arrangerar Øresundsinstituttet i år en bussresa fredagen den 17 juni som är den mest händelserika dagen på Folkemødet. Under fredagen talar till exempel statsminister Mette Frederiksen (S), oppositionsledaren Jakob Ellemann-Jensen (V) samt landets tidigare statsminister Lars Løkke Rasmussen som nu deltar som ledare för det nya danska partiet Moderaterne.

Vi startar ca 06.45 från Hyllie i Malmö fredagen den 17 juni och tar första färjan från Ystad till Rønne och tillbringar sedan hela dagen på Folkemødet och tar sista färjan hemm och är tillbaka i Hyllie cirka 00.40.

I priset ingår bussresa Malmö-Ystad, färja Ystad-Rønne samt buss Rønne-Allinge, tur och retur. Øresundsinstituttet informerar under resan om dagens höjdpunkter. Mat ingår ej, det finns ett stort utbud av matstånd och restauranger på Folkemødet.

Deltagaravgift:
2.195 SEK exkl moms för medlemmar i Øresundsinstituttet
3.195 SEK exkl moms för icke medlemmar

Antalet platser är begränsat

Klicka här för anmälan till bussresan