Boka in våra dansk-svenska nätverksmöten och Real Estate Øresund 2022 i din kalender

Øresundsinstituttet har planerat in de första fyra danska-svenska nätverksmötena under 2022 och gett konferensen Real Estate Øresund ett nytt datum så att du kan boka in dagarna i din kalender. På grund av coronapandemin anpassar vi vår planering så att våra större fysiska möten koncenteras till perioden maj – oktober.

Yderligere info om arrangementerne finder du herunder.

Kommande nätverksmöten

afstand
Real Estate Øresund konferens
– 
5 maj 2022 kl 09.00 – 17.00 i Hyllie, Malmö
Real Estate Øresund ger dig den senaste kunskapen om fastighetsmarknaden, stadsutveckling och konjunktur i Öresundsregionen.
afstand
Det danska Malmö – en temakväll
– 16 maj, Malmö Arenas konferensavdelning
där vi lyfter fram det danska nätverket i staden – danska kulturchefer, fotbollsspelare, hockeyspelare, företagsledare, företag mm. 2023 blir Malmö Arena hemmaplan för danska handbollslandslaget.
afstand
Bussresa till danska Folkemødet
– 17. juni, Bornholm

Vi har tidigare år upplevt att få svenskar besöker den danska motsvarigheten till Almedalsveckan, Folkemødet, som arrangeras i Allinge på Bornholm veckan innan midsommar. Det är ett bra tillfälle att få mer kunskap och kontakter inom dansk politik och näringsliv. Därför arrangerar vi en ”svenskerbus”, en endags paketresa med buss fredagen den 17 juni till Folkemødet

afstand
Årets analys av samarbetet över Öresund
– 6 oktober 2022, Köpenhamn
Dansk-svenskt nätverksmöte på Sveriges ambassads residens i Köpenhamn med Sveriges ambassadör Charlotte Wrangberg som värd. Øresundsinstituttet presenterar 2022 års samarbetsanalys – State of the region.
afstand
afstand
afstand
afstandafstand

Gränshindermöte på Residenset i Malmö
– 
26 oktober 2022
Dansk-svenskt nätverksmöte på Residenset i Malmö med landshövding Anneli Hulthén som värd. Mötet arrangeras i samarbete mellan Øresundsinstituttet, Øresunddirekt och Länsstyrelsen Skåne.