Save the dates: höstens dansk-svenska nätverksmöten och Real Estate Øresund 2018 konferens

Boka in höstens och vinterns datum för Øresundsinstituttets dansk-svenska nätverksmöten och vår årliga konferens Real Estate Øresund. Mötena har blivit mycket uppskattade genom att de erbjuder en kombination av ny kunskap om ett aktuellt ämne och möjligheten att knyta nya kontakter såväl i ett dansk/svenskt perspektiv som i korsfältet mellan offentlighet, näringsliv och universitet.

Real Estate Øresund är en öppen konferens där våra medlemmar har två fria platser. Våra dansk-svenska nätverksmöten är endast öppna för våra medlemmar och särskilt inbjudna. Är du intresserad av att delta men ännu inte är medlem – kontakta oss gärna för mer information.

7 SEPTEMBER 2017 – COPENHAGEN MALMÖ PORT I KÖPENHAMN

Vi inleder höstens nätverksmöten med att åka till Copenhagen Malmö Ports kryssningsterminal i  Nordhavn i Köpenhamn den 7 september kl 16.30 – 19.30. Temat är kryssningsturism och dess betydelse för Greater Copenhagen / Öresundsregionen. Copenhagen Malmö Port bjuder på lättare förtäring.

4 OKTOBER 2017 – SVERIGES AMBASSAD I KÖPENHAMN

Nästa möte är Sveriges ambassad i Köpenhamn värd för den 4 oktober kl 16.30 – 19.30. Temat är Øresundsinstituttets uppdaterade analys av samarbetet över Öresund. Nytt för i år är att vi kompletterar analysen över de offentliga samarbetena med ett kapitel om näringslivets samarbete över Öresund. Ambassaden bjuder på lättare förtäring.

8 FEBRUARI 2018 – REAL ESTATE ØRESUND I MALMÖ

Øresundsinstituttets fastighets- och samhällsbyggnadskonferens Real Estate Öresund arrangeras i Quality Hotel View i Hyllie den 8 februari 2018 kl 09.00 – 17.00 med efterföljande middag för partners och talare. Årets tema blir investeringar i hotellfastigheter.

Är du ännu inte medlem i Øresundsinstituttet?

Klicka här för att läsa mer om vad ett medlemskap kan ge dig

Klicka här för att kontakta Øresundsinstituttet om medlemskap

Øresundsinstituttet samlar offentlighet och näringsliv i ett unikt nätverk bland annat på våra konferenser och nätverksmöten. Medlemmar i Øresundsinstituttet har alltid två kostnadsfria platser på våra konferenser.