Real Estate Øresund: möt Jukka Pertola, direktör Siemens

Jukka_Pertola_Siemens_webb_sv


KEYNOTE SPEAKER

Vi är glada att kunna presentera Jukka Pertola, direktör på Siemens A/S, som huvudtalare på nästa års upplaga av konferensen Real Estate Øresund. Digital infrastruktur bidrar till smarta städer – teknologi och samhällsutveckling hänger ihop. Det är utgångspunkten för Siemens när de utvecklar lösningar som bland annat ska förbättra energiförsörjning, säkerhet och brandskydd i byggnader samt mobilitet och trafikflöden i städerna.

Genom att integrera hård- och mjukvara söker de nya lösningar som kan göra livet i städerna mer hållbart trots en ökande befolkning. Bland annat har Siemens bidragit till att optimera fler än 6 500 byggnader världen över till LEED Platinum. I Danmark tar de exempelvis fram ett nytt signalsystem till S-tågen och investerar över en miljard i forskning och utveckling av vindkraft.

Nionde upplagan av konferensen

När Real Estate Øresund går av stapeln den 3 februari 2016 är det för nionde gången i ordningen. Vi arrangerar konferensen med övertygelsen att skapa den bästa mötesplatsen för Öresundsregionens fastighetsaktörer. Vi kommer löpande att informera om nya talare på programmet, men boka in datumet redan nu!

Välkommen till konferensen Real Estate Øresund!

3 februari 2016
Malmö Börshus 

Anmäl dig till konferensen |

Malmo_REO_sv_webb


Real Estate Øresund tar temperaturen på och uppdaterar med de senaste händelserna på fastighetsmarknaderna i Skåne och Storköpenhamn. Sedan starten 2008 har den utvecklats till fastighetsbranschens årliga mötesplats i Öresundsregionen. H
järtligt välkommen!

Information om konferensen

Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Datum: 3 februari 2016

Tid: kl. 09.00-16.30 med efterföljande mingel

Registrering: från kl. 08.15

Deltagaravgift: 3.395 SEK / 2.750 DKK per person exkl. moms.

Øresundsinstituttets medlemmar deltar med två personer kostnadsfritt och därefter är priset 1.195 SEK och 995 DKK per person exkl. moms.

Anmäl dig till konferensen |


Mediesponsor:

Sydsvenskan