6 december: stor dansk-svensk dag i Köpenhamn med Öresundssamtal med Altinget och Øresundsinstituttet samt Estate Medias konferens om svenska fastighetsinvesteringar i Köpenhamn

Øresundsinstituttet genomför i samarbete med Altinget och Estate Media två dansk-svenska nätverksmöten i Köpenhamn den 6 december som med fördel går att kombinera:

Kl. 09.00 – 14.00 arrangerar Estate Media i samarbete med Castellum och Øresundsinstituttet konferensen “Ejendomsinvesteringar i Danmark – svenske investorers vej in i markedet”. Medlemmar i Øresundsinstituttet får 500 kronor rabatt på deltagaravgiften.
Klicka här för mer information och anmälan till konferensen

Kl 16.30 – 19.00 arrangerar Altinget och Øresundsinstituttet “Samtal över gränsen” med danska och svenska politiker och företagare på scenen på Altingets gård i Köpenhamn. Altinget bjuder på glögg och pepparkakor. Det är gratis att delta.
Klicka här för mer information och anmälan till “Samtal över gränsen”

6 december 2018: Nytt dansk-svenskt nätverksmöte i samarbete mellan Øresundsinstituttet och Altinget

Mediekoncernen Altinget med redaktioner i Köpenhamn och Stockholm arrangerar i samarbete med analys- och kunskapscentrat  Øresundsinstituttet ett nytt dansk-svenskt nätverksmöte i Köpenhamn: “Samtal över gränsen” med Öresundsmingel.

Mötet arrangeras på Altingets övertäckta gård på Ny Kongensgade 10 i Köpenhamn den 6 december 2018 kl 16.30 – 19.00.

Talare:
Carl Johan Sonesson (M), ny ordförande i regionstyrelsen, Region Skåne
Niels Paarup-Petersen (C), ny danskfödd ledamot i Sveriges Riksdag
Victoria  Lindtner, sekretariatschef Danske Torpare som organiserar 10 400 danskar som äger sommarhus i Sverige
Helle Ahlenius Pallesen, direktør Øresundsadvokater, tidigare vice direktør Danske Advokater

Moderator:
Johan Wessman, adm. direktør Øresundsinstituttet

Klicka här för mer information och anmälan till “Samtal över gränsen”


6 december 2018: Konferens om svenska fastighetsinvesteringar i Köpenhamn i samarbete mellan Estate Media, Castellum och Øresundsinstituttet

Med Øresundsinstituttets analyser av de kraftigt växande svenska fastighetsinvesteringarna i Danmark som grund arrangerar vår medlem Estate Media i samarbete med Castellum konferensen “Ejendomsinvesteringar i Danmark – svenske investorers vej in i markedet”. Konferensen arrangeras den 6 december kl 09.00 – 14.00 hos Castellum på Kay Fiskers Plads 9 i Ørestad. Ange om du är medlem i Øresundsinstituttet så får du 500 kronor i rabatt på deltagaravgiften. Klicka här för att läsa mer om konferensen


Fler konferenser och dansk-svenska nätverksmöten

 

7 FEBRUARI 2019 – REAL ESTATE ØRESUND I MALMÖ

Tolfte årgången av Øresundsinstituttets fastighets- och samhällsbyggnadskonferens Real Estate Øresund arrangeras i Quality Hotel View i Hyllie den 7 februari 2019 kl 09.00 – 17.00 med efterföljande middag för partners och talare. Mer information sänds ut löpande. Øresundsinstituttets medlemmar har två fria platser på konferensen och rabatt på ytterligare platser.

 

 

 

9 OKTOBER 2019 – SVERIGES AMBASSAD I KÖPENHAMN

Fjärde årgången av Øresundsinstituttets analys av samarbetet över Øresund presenteras vid vårt årliga dansk-svenska nätverksmöte på Sveriges ambassad i Köpenhamn.
Möttes arrangeras i ambassadens residens på Sankt Annæ Plads 15 i Köpenhamn kl 16.30 – 19.30. Deltagandet är kostnadsfritt. Personliga inbjudningar sänds ut till Øresundsinstituttets medlemmar och särskilt inbjudna.