Anmäl dig att se vår livestream 26 augusti med dansk-svensk debatt om hur corona och klimatkris påverkar framtidens kontor

Följ Bloxhubs och Øresundsinstituttets dansk-svenska debatt om framtidens kontor som arrangeras på onsdag den 26 augusti kl 15.30 – 16.45. Debatten livestreamas från Bloxhub i Köpenhamn. Det finns även ett fåtal platser kvar för den som vill vara med och följa debatten på plats. Anmälan sker snarast möjligt via nedanstående länk.

 

Klicka här för mer information och anmälan.

FUTURE OF WORK – HOW DO WE DESIGN THE WORKSPACE OF THE FUTURE WHILE TAKING CORONA AND THE CLIMATE-CRISIS INTO CONSIDERATION?

Dag: onsdag den 26 augusti 2020
Tid: kl. 15.00 – 16.45 (debatten startar 15:30)
Plats: Bloxhub, Blox – Bryghuspladsen 8, Entrance C, 3rd floor, Köpenhamn 
Moderator:
 Trine Grönlund
Medverkande: Carsten Beck (Copenhagen Institute for Futures Studies), Paulette Christophersen (PLH architects), Ulrika Hallengren (Wihlborgs Fastigheter), Göran Nilsson, managing director Ingka Services och Karsten Deppert (Collab Concepts/Mindpark)
Hybridmöte: 35 deltagare på plats i publiken och möjlighet att delta digitalt via livestream på YouTube. Det finns ett fåtal fysiska platser kvar och obegränsat med platser för er som vill följa debatten digitalt via vår livestream på YouTube
Arrangörer: Bloxhub och Øresundsinstituttet

På några få månader har coronapandemin ändrat det sätt många av oss arbetar på. Hemarbete och digitala möten kan upplevas både som positivt och negativt. Hur påverkar det utformningen av framtidens kontor och arbetsplatser och uppfyller verkligen arbetshörnan därhemma kraven på god arbetsmiljö? Hur ser framtidens arbetsplats ut där vi tar med oss lärdomarna från coronapandemin och från den pågående klimatförändringen.

Bloxhub och Øresundsinstituttet har i högt tempo arrangerat debatten och bjuder nu med kort varsel in er i våra nätverk att delta. Debatten sker i ett hybridformat med möjlighet till en fysiskt närvarande publik på cirka 35 personer (covid-19 anpassad lokal) och möjlighet att följa debatten via vår livestream på YouTube.

Klicka här för mer information och anmälan. 

Vill du följa debatten på plats i Bloxhub bör du anmäla dig omgående, antalet platser är begränsat till 35 och vi har endast ett fåtal kvar. Först till kvarn…

Vill du följa debatten digitalt via vår livestream på YouTube behöver också anmäla dig via ovanstående länk. Här finns ingen begränsning av antalet följare men vi är ändå tacksamma för om du anmäler dig snarast möjligt.

Bloxhub är en co-working space och nordisk hub för hållbar urbanisering som startades 2016 av Realdania, Erhvervsministeriet och Köpenhamns kommun

Øresundsinstituttet är ett dansk-svenskt kunskapscenter som arbetar med analyser, nätverk och nyhetsbyrån News Øresund

Välkommen!